Главна | За нас | Нашият адрес
 
<предишна страница
 

Резервации за хотели на планина  

България притежава изключително разнообразие на природни елементи, ландшафти, архитектура, бит, фолклор, селскостопанско производство, етнография, културни паметници и т.н. Това са важни предпоставки за развитието на планински, културен, селски и екологичен туризъм.

Ние предлагаме великолепни места за провеждане на срещи, конгреси, симпозиуми двустранни и международни срещи с всички конферентни удобства, осигурявайки цялостна развлекателна програма.

Любителите на зимните спортове ще бъдат комфортно настанени, както в скъпите алпийски курорти с всички удобства и анимации, така и в сварнително по-евтините частни хотели и квартири, достъпни за възможностите на всеки български гражданин.

Нощувките в частни квартири са нещо обикновенно в активния сезон по зимните туристически в страната. Добрите частни квартири предлагат стаи с две легла със самостоятелна баня и тоалетна. Повечето от тях осигуряват транспорт до ски центровете на курорта, както и организират пикници и екскурзии до близките културни забележителности.

Главна | За нас | Нашият адрес